Aanmelden en contact

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@carolienhoogenboom.nl
Als u voor vergoeding door uw verzekering in aanmerking wilt komen heeft u bij uw eerste bezoek een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Voor een kortdurend traject (8-10 gesprekken) krijgt u een verwijzing voor de generalistische basis GGZ. Voor een langer durend traject krijgt u een verwijzing voor de specialistische GGZ .

Na aanmelding nodig ik u uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij zullen kijken of de werkwijze bij u past en of u zich prettig voelt in de praktijk. In het  intakegesprek zullen wij samen gaan onderzoeken welke behandelvorm het beste aansluit bij uw hulpvraag.

Carolien Hoogenboom
Koestraat 5a
1012 BW Amsterdam
E-mail:    info@carolienhoogenboom.nl
Telefoonnummer: 06-27149234

Openbaar vervoer
De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte De Dam is vlak bij de praktijk. Vanaf Amsterdam CS is het 10 minuten lopen of u neemt 1 halte met de metro naar de Nieuwmarkt (uitgang noord: Nieuwmarkt) vanwaar de praktijk binnen 2 minuten is te bereiken. De Koestraat is de eerste straat rechts op de Kloveniersburgwal.
Parkeren
U kunt parkeren bij de parkeergarages Q-park (Bijenkorf) of Q-park (de Kolk) of in de omliggende straten (betaald parkeren).