Aanmelden en contact

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@carolienhoogenboom.nl
Als u voor vergoeding door uw verzekering in aanmerking wilt komen heeft u bij uw eerste bezoek een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Voor een kortdurend traject (8-10 gesprekken) krijgt u een verwijzing voor de generalistische basis GGZ. Voor een langer durend traject krijgt u een verwijzing voor de specialistische GGZ .

Na aanmelding nodig ik u uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij zullen kijken of de werkwijze bij u past en of u zich prettig voelt in de praktijk. Mocht dit het geval zijn wordt dit gesprek het  intakegesprek en zullen wij samen gaan onderzoeken welke behandelvorm het beste aansluit bij uw hulpvraag.

Carolien Hoogenboom
Koestraat 5a
1012 BW Amsterdam
E-mail:    info@carolienhoogenboom.nl
Telefoonnummer: 06-27149234

Openbaar vervoer
De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte De Dam is vlak bij de praktijk. Vanaf Amsterdam CS is het 10 minuten lopen of u neemt 1 halte met de metro naar de Nieuwmarkt (uitgang noord: Nieuwmarkt) vanwaar de praktijk binnen 2 minuten is te bereiken. De Koestraat is de eerste straat rechts op de Kloveniersburgwal.
Parkeren
U kunt parkeren bij de parkeergarages Q-park (Bijenkorf) of Q-park (de Kolk) of in de omliggende straten (betaald parkeren).