Carolien Hoogenboom

Carolien Hoogenboom (psychotherapeut – seksuoloog NVVS)

Na mijn studie klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik gaan werken in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en volgde daarna de opleidingen seksuologie en psychotherapie bij de RINO. Ik heb als seksuoloog gewerkt in verschillende ziekenhuizen en in een vrouwenkliniek (Alant Vrouw). Daarnaast heb ik ruim 7 jaar ervaring bij een GGZ-instelling waar ik als psychotherapeut en seksuoloog heb gewerkt. Sinds 2015 werk ik in mijn eigen praktijk waar ik zowel psychische als seksuologische problematiek behandel. Ik geef individuele therapie aan volwassenen en adolescenten (18-24 jaar) en partner-relatietherapie. Daarnaast bied ik EMDR (traumabehandeling) aan bij volwassenen.

Omdat ieder mens uniek is met zijn eigen levensgeschiedenis, is ook geen behandeling gelijk. Ik bekijk vanuit een basis van begrip en vertrouwen welke benadering het beste past bij iemands persoonlijkheid en problematiek en probeer inzicht te geven in de manier waarop iemand denkt, voelt en reageert om samen een betere manier te vinden om hier mee om te gaan. Hierdoor leert u zelf meer sturing aan uw leven te geven zodat u beter in staat bent om uw leven zo in te richten zoals u zou willen.

Over seksuele problemen praten is niet makkelijk. Hulp bij seksuele problemen kan nodig zijn wanneer u er zelf, of samen met uw partner niet meer uitkomt. Ik maak deze problemen bespreekbaar om dan samen te kunnen zoeken naar een oplossing. Vanuit mijn combinatie van psychologische en seksuologische expertise kan ik juist ook bij dergelijke problemen een passende behandeling bieden.

Aanmelding: telefonisch of via e-mail
tel. 06-27149234
info@carolienhoogenboom.nl
BIG Psychotherapeut: 89919284616
AGB-code: 94100206
AGB-praktijk: 94062150
KvK-nummer: 32588038